weekje met alles

Ik was even zoals ze dat zeggen, in between jobs. Hoewel ik wel iedere dag gewoon wat klanten had, had ik ook genoeg tijd om af en toe even een rondje te doen.. e zo ging ik maandag op stap met de stadsfiets, dinsdag met het Titanium raceros, woensdag een rondje stoempen met de Singlspeed, Donderdag was het te vies weer, dus besloot ik op zolder dan maar op de Spinningbike een training af te werken en de voorlopig laatste rit was met de Fatbike over het strand.  Van Noordwijk naar Scheveningen en weer terug. Ik weet eigenlijk niet eens of dat wel mag, maar het was toch geen strandweer, ik ben met een grote boog om alles en iedereen heen gereden en heb niemand de stuipen op het lijf gejaagd. Bij de pier in Scheveningen werd het werd het wel erg druk, dus vanaf daar rechtsomkeert gemaakt. toen gelukkig met de wind in de rug 🙂

Seicento Sporting Abarth

Al heel lang stond op mijn wensenlijstje een Seicento Sporting Abarth…

Toen ik deze per ongeluk bij een handelaar tegenkwam, toch maar even gaan kijken. en wat een mooi schadevrij autootje!  de teller tikte net de 65000 km aan.. en dat was ook aan het interieur goed te zien.

Rondje uitgebreid sturen.. auto liep als op rails en voelde als een kart en toverde als snel een smile op ons beider gezicht.

Hebben!  hebben, hebben. dat was het idee. maar we moesten het wel nog even eens worden over de prijs. En.. er moest een auto worden ingeleverd want nog een auto extra dat was hier in huis niet meer toegestaan.  Dat duurde nog een weekje en toen kwam het goed.

De distributie werd vervangen, een beurtje werd gegeven en de ruil geschiede…

wij zijn super blij met deze 2e gele Fiat hier in huis!

Fiat clubdag Ede Giro

Het was alweer even geleden dat we naar een clubdag geweest waren. Hoogste tijd dus om dat weer eens te doen.  Dus zondag de 14e oktober de wekker vroeg gezet en richting Ede. Met z’n 4en in de 600 voor een dagje rijden. Alles bij elkaar lange genoeg in de auto gezeten om ergens in Frankrijk uit te komen, maar dat gebeurde niet. Al waren we soms de weg wel even kwijt. zoals het hoort 🙂

 

Al met al een gezellige dag!

thnx!