Rock n Rohl!

Er zijn van die fietsten die tot de verbeelding spreken. Althans bij mij. De Idworx Rockn Rohler is zo’n fiets. En nadat ik op de Bikmotion op een Idworx had gereden was deze fiets helemaal onder mijn huid gaan zitten.

Toch wilde ik de Fatbike eigenlijk ook niet echt kwijt, maar gezien het feit dat we hier niet direct in de buurt van een MTB baantje wonen, het strand van Noordwijk tot Scheveningen eigenlijk verboden terrein is en ik voor de vakanties keuze moest maken, Fatbike mee met dunne (pas beter op de auto) of Fat setup maakte dat ik toch steeds een beetje aan het twijfelen was of ik mss toch niet beter af was met wat anders, een 27,5+ fully ofzo. Maar dan was er weer zo weinig waar ik echt enthousiast van werd.

En die ervaring op de IDworx was toch wel erg nadrukkelijk blijven hangen. Zo’n mooi gemaakte en goed doordachte fiets… met een karakter dat past bij wat ik graag zie in een fiets.. en in Rough uitvoering Grootwielig voor en 27,5+ achter.

Dus toen ik deze tegenkwam op marktplaats was ik meteen verkocht. precies zoals ik ‘m wilde in de juiste kleur ook nog. Ook hier wist het proefritje te overtuigen en hoewel het regende begon de zon te schijnen.

De Fatbike is naar iemand met een huisje aan zee.. Daar is ie zeker op zijn plek.

En ik ben dikke vrienden aan het worden met de IDworx.