weekje met alles

Ik was even zoals ze dat zeggen, in between jobs. Hoewel ik wel iedere dag gewoon wat klanten had, had ik ook genoeg tijd om af en toe even een rondje te doen.. e zo ging ik maandag op stap met de stadsfiets, dinsdag met het Titanium raceros, woensdag een rondje stoempen met de Singlspeed, Donderdag was het te vies weer, dus besloot ik op zolder dan maar op de Spinningbike een training af te werken en de voorlopig laatste rit was met de Fatbike over het strand.  Van Noordwijk naar Scheveningen en weer terug. Ik weet eigenlijk niet eens of dat wel mag, maar het was toch geen strandweer, ik ben met een grote boog om alles en iedereen heen gereden en heb niemand de stuipen op het lijf gejaagd. Bij de pier in Scheveningen werd het werd het wel erg druk, dus vanaf daar rechtsomkeert gemaakt. toen gelukkig met de wind in de rug 🙂