Seicento Sporting Abarth

Al heel lang stond op mijn wensenlijstje een Seicento Sporting Abarth…

Toen ik deze per ongeluk bij een handelaar tegenkwam, toch maar even gaan kijken. en wat een mooi schadevrij autootje!  de teller tikte net de 65000 km aan.. en dat was ook aan het interieur goed te zien.

Rondje uitgebreid sturen.. auto liep als op rails en voelde als een kart en toverde als snel een smile op ons beider gezicht.

Hebben!  hebben, hebben. dat was het idee. maar we moesten het wel nog even eens worden over de prijs. En.. er moest een auto worden ingeleverd want nog een auto extra dat was hier in huis niet meer toegestaan.  Dat duurde nog een weekje en toen kwam het goed.

De distributie werd vervangen, een beurtje werd gegeven en de ruil geschiede…

wij zijn super blij met deze 2e gele Fiat hier in huis!